728 x 90

Funeralii grandioase pregătite în Italia pentru fostul premier Silvio Berlusconi

Funeralii grandioase pregătite în Italia pentru fostul premier Silvio Berlusconi

Berlusconi a murit luni la vârsta de 86 de ani, la trei zile după ce a fost reinternat la spitalul San Raffaele din Milano şi la două luni după ce s-a aflat că suferea de mai mult timp de leucemie. „Italia fără Berlusconi”, a scris pe prima pagină cotidianul cu cel mai mare tiraj din


Berlusconi a murit luni la vârsta de 86 de ani, la trei zile după ce a fost reinternat la spitalul San Raffaele din Milano şi la două luni după ce s-a aflat că suferea de mai mult timp de leucemie.

„Italia fără Berlusconi”, a scris pe prima pagină cotidianul cu cel mai mare tiraj din ţară, Corriere della Sera, care a dedicat peste 30 de pagini de reportaj evenimentului.

Nu a fost precizată cauza oficială a decesului, dar Corriere, care a dat vestea decesului lui Berlusconi, a spus că acesta a murit din cauza leucemiei, starea sa deteriorându-se brusc în cursul nopţii de luni spre marţi.

Pe lângă faptul că a fost prim-ministru al Italiei de patru ori, Berlusconi a deţinut un imperiu de afaceri, inclusiv grupul media MFE şi cluburile de fotbal AC Milan din 1986-2017 şi AC Monza din 2018.

Corriere a precizat că Berlusconi s-a simţit suficient de bine pentru a urmări la televizor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos