728 x 90

Fotbalistele Suediei au fost supuse unui tratament umilitor

Fotbalistele Suediei au fost supuse unui tratament umilitor

Nilla Fischer a povestit un moment de-a dreptul traumatizant din cariera ei de fotbalistă. Pentru a putea participa la Cupa Mondiala din 2011, jucătoarele Suediei au fost nevoite să treacă printr-un proces extrem de umilitor. Nilla Fischer și colegele de la naționala Suediei au fost supuse unui test ginecologic la Cupa Mondială: „Cum s-a ajuns


Nilla Fischer a povestit un moment de-a dreptul traumatizant din cariera ei de fotbalistă. Pentru a putea participa la Cupa Mondiala din 2011, jucătoarele Suediei au fost nevoite să treacă printr-un proces extrem de umilitor.

Nilla Fischer și colegele de la naționala Suediei au fost supuse unui test ginecologic la Cupa Mondială: „Cum s-a ajuns la asta? De ce am fost forțate să o facem?”

În 2011, în cadrul Cupei Mondiale la feminin, fotbalistele naționalei Suediei au fost obligate „să își arate organele genitale” pentru a demonstra că sunt femei. Nilla Fischer, una din jucătoarele țării nordice, a dat de înțeles că procedura a fost una extrem de umilitoare, însă a efectuat-o doar pentru a se asigura că va fi lăsată se evolueze la turneul din Germania.

„Ni s-a spus că nu trebuie să ne epilăm inghinal în zilele următoare şi că ne vom arăta organele genitale pentru doctor. Nimeni nu înţelege chestia cu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos