728 x 90

Fenerbahce încearcă să-l convingă pe Mircea Lucescu

Fenerbahce încearcă să-l convingă pe Mircea Lucescu

Fenerbahce l-a ofertat pe Edin Dzeko, dar și pe Mircea Lucescu. Odată cu posibila venire a bosniacului, clubul turc speră să-l ademenească pe tehnicianul celor de la Dinamo Kiev. Edin Dzeko ar putea să evolueze pentru Fenerbahce Fenerbahce a anunțat oficial despărțirea de Jorge Jesus, iar clubul turc are nevoie disperată de un nou antrenor.


Fenerbahce l-a ofertat pe Edin Dzeko, dar și pe Mircea Lucescu. Odată cu posibila venire a bosniacului, clubul turc speră să-l ademenească pe tehnicianul celor de la Dinamo Kiev.

Edin Dzeko ar putea să evolueze pentru Fenerbahce

Fenerbahce a anunțat oficial despărțirea de Jorge Jesus, iar clubul turc are nevoie disperată de un nou antrenor.

„Începând de astăzi, contractul lui Jorge Jesus, care a fost directorul tehnic al echipei noastre pentru sezonul 2022/23, s-a încheiat și mergem pe drumuri separate. Dorim să îi mulțumim domnului Jorge Jesus pentru toate eforturile sale și îi dorim succes în restul carierei sale. Îi mulțumim lui Jorge Jesus”, se arată în comunicatul celor de la Fenerbahce.

Ali Koc, președintele galben-negrilor, ar vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu, în timp ce alții ar prefera un antrenor turc. Pe 17 iunie, în cadrul Comitetului de Consiliu, Fenerbahce va desemna noul tehnician al echipei. Pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos