728 x 90

Edi Iordănescu, avertizat înaintea dublei cu Kosovo și Elveția

Edi Iordănescu, avertizat înaintea dublei cu Kosovo și Elveția

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a prefațat dubla României cu Kosovo și Elveția din preliminariile EURO 2024. Edi Iordănescu, avertizat înaintea dublei pe care România o va disputa cu Kosovo și Elveția România va întâlni Kosovo, pe 16 iunie, de la ora 21:45, respectiv Elveția,


Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a prefațat dubla României cu Kosovo și Elveția din preliminariile EURO 2024.

Edi Iordănescu, avertizat înaintea dublei pe care România o va disputa cu Kosovo și Elveția

România va întâlni Kosovo, pe 16 iunie, de la ora 21:45, respectiv Elveția, pe 19 iunie, de la ora 21:45, în cadrul Grupei I a preliminariilor Campionatului European din 2024. La acțiunea precedentă, tricolorii au învins Belarus și Andorra, astfel că ocupă locul secund, la egalitate de puncte cu Elveția.

Dorinel Munteanu așteaptă cel puțin patru puncte de la următoarele două partide și este de părere că România nu are vreo scuză dacă ratează calificarea la turneul final.

„E o dublă din care putem să obținem minimum patru puncte din punctul meu de vedere. De ce spun asta? Cred că Edi a învățat din jocurile trecute, ceea ce înseamnă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos