728 x 90

Dorinel Munteanu dă de pământ cu antrenorii fără Licență Pro

Dorinel Munteanu dă de pământ cu antrenorii fără Licență Pro

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre situația antrenorilor fără Licență Pro din Superliga. Dorinel Munteanu dă de pământ cu antrenorii fără Licență Pro În continuare cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale de fotbal a României, Dorinel Munteanu a pornit


Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre situația antrenorilor fără Licență Pro din Superliga.

Dorinel Munteanu dă de pământ cu antrenorii fără Licență Pro

În continuare cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale de fotbal a României, Dorinel Munteanu a pornit cu Oțelul Galați de jos, din Liga 3, deși este deținător al Licenței Pro și component al Generației de Aur.

În Superliga, au existat numeroase scandaluri din cauza antrenorilor fără Licență Pro scoși în față și cărora li s-au adus în ajutor antrenori deținători ai acestei licențe, pentru a completa regulamentar staff-ul tehnic.

Dorinel Munteanu este vehement. Fostul mare fotbalist al României este împotriva antrenorilor fără Licență Pro.

„Eu mi-am spus punctul de vedere. Nu este normal, dar poate au primit derogări de la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos