728 x 90

Detaliu neașteptat despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Detaliu neașteptat despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre plecarea lui Dan Petresscu de la CFR Cluj și numirea italianului Andrea Mandorlini. Detaliu neașteptat despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj și numirea lui Andrea Mandorlini Antrenorul italian ar urma să ajungă


Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre plecarea lui Dan Petresscu de la CFR Cluj și numirea italianului Andrea Mandorlini.

Detaliu neașteptat despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj și numirea lui Andrea Mandorlini

Antrenorul italian ar urma să ajungă la Cluj miercuri seară, urmând ca a doua zi, joi, să aibă loc reunirea lotului lui CFR Cluj.

Dorinel Munteanu are cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Mandorlini și a remarcat un detaliu interesant în ceea ce îl privește pe Dan Petrescu: nu toți clujenii erau de partea „Bursucului” dat fiind jocul mai puțin spectaculos implementat la CFR Cluj.

Andrea Mandorlini a mai antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2009-2010. Italianul le-a mai pregătit pe Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Calcio Padova, AC Siena, Sassuolo și Chievo Verona.

„Un antrenor foarte bun, cu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos