728 x 90

Dan Petrescu, coreean de mic! „Ăsta e visul meu, să îi fac pe fanii lui Jeonbuk fericiți!”

Dan Petrescu, coreean de mic! „Ăsta e visul meu, să îi fac pe fanii lui Jeonbuk fericiți!”

Dan Petrescu s-a inspirat de la regizorul filmului „Mihăiță Pleșan – fanul tuturor” și a provocat zâmbete pe aeroportul din Jeonju. Fostul antrenorul al CFR-ului a ajuns în țara în care va activa în perioada următoare și a părut că e coreean de mic. Jeonbuk Hyundai este gruparea care l-a convins pe „Bursuc” să plece


Dan Petrescu s-a inspirat de la regizorul filmului „Mihăiță Pleșan – fanul tuturor” și a provocat zâmbete pe aeroportul din Jeonju. Fostul antrenorul al CFR-ului a ajuns în țara în care va activa în perioada următoare și a părut că e coreean de mic. Jeonbuk Hyundai este gruparea care l-a convins pe „Bursuc” să plece de la CFR Cluj, iar Dan Petrescu a spus că visul lui este acela de a-i face pe coreeni fericiți.

De la regizorul filmului „Mihăiță Pleșan – fanul tuturor”, o nouă producție de mare success: Dan Petrescu, coreean de mic! „Ăsta e visul meu, să îi fac pe fanii lui Jeonbuk fericiți!”

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud, iar în cursul zilei de miercuri, 14 iunie 2023, Jeonbuk Hyundai îl va prezenta în calitate de antrenor al echipei prin intermediul unei conferințe de presă.

Însă, până la acest eveniment, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a fost întâmpinat de jurnaliști pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos