728 x 90

Curg ofertele de transfer pentru Bogdan Vătăjelu

Curg ofertele de transfer pentru Bogdan Vătăjelu

Bogdan Vătăjelu a început să aibă tot mai multe oferte de transfer, iar Mihai Stan a vorbit la ProSport Live despre cluburile interesate de serviciile jucătorului oltean. Mihai Stan îl lasă pe Bogdan Vătăjelu să aleagă echipa la care vrea să se transfere: „Aștept să decidă. El alege!” Mihai Stan a vorbit la ProSport Live


Bogdan Vătăjelu a început să aibă tot mai multe oferte de transfer, iar Mihai Stan a vorbit la ProSport Live despre cluburile interesate de serviciile jucătorului oltean.

Mihai Stan îl lasă pe Bogdan Vătăjelu să aleagă echipa la care vrea să se transfere: „Aștept să decidă. El alege!”

Mihai Stan a vorbit la ProSport Live despre situația lui Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga de la Universitatea Craiova a fost luat în vizor de un club din Cipru și de unul din Arabia Saudită. Cunoscutul agent a spus că decizia îi va aparține în totalitate jucătorului.

„Referitor la Bogdan (n.r. Vătăjelu), el în momentul de față are trei oferte de la trei cluburi importante din România plus încă două din străinătate: una din Cipru și una din Arabia Saudită. Aștept să decidă Bogdan ce alege”, a spus Mihai Stan, la ProSport Live.

Alexandru Mitriță speră să câștige campionatul cu Universitatea Craiova: „Acest oraș…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos