728 x 90

Corvinul urcă în Liga 2 cu un nou președinte

Corvinul urcă în Liga 2 cu un nou președinte

Jucătorii Corvinului au intrat imediat în vacanță după meciul promovării în Liga 2, manșa secundă a barajului cu Unirea Ungheni, câștigată cu 4-1 (după ce și turul a fost câștigat cu 2-0, la Ungheni), însă conducerea a rămas pe baricade. Iar un rol central în acest sens îl joacă Dan Bobouțanu, căci primăria Hunedoara este

Jucătorii Corvinului au intrat imediat în vacanță după meciul promovării în Liga 2, manșa secundă a barajului cu Unirea Ungheni, câștigată cu 4-1 (după ce și turul a fost câștigat cu 2-0, la Ungheni), însă conducerea a rămas pe baricade.

Iar un rol central în acest sens îl joacă Dan Bobouțanu, căci primăria Hunedoara este principalul finanțator al clubului. Sâmbăta trecută, edilul-șef a ”binecuvântat” prelungirea contractului de antrenor al lui Florin Maxim, până în vara lui 2025, pentru ca astăzi, 13 iunie 2023, să-l aibă în biroul său și pe noul președinte al Corvinului.

Dan Colesniuc, noul președinte al Corvinului

Acesta este Dan Colesniuc (61 de ani), fost fotbalist la Corvinul în anii ’70 – ’80, care îi va lua locul în organigrama clubului lui Sorin Cimpoca. Acesta din urmă și-a înaintat demisia, din cauza problemelor de sănătate întâmpinate în ultima perioadă.

”Noul conducător al CS Corvinul 1921…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos