728 x 90

Cine absentează la reunirea lotului Universității Craiova

Cine absentează la reunirea lotului Universității Craiova

Vacanţa se încheie miercuri, 14 iunie, pentru jucătorii Universităţii Craiova. Sau cel puţin pentru cei care au avut vacanţă, fiindcă internaţionalii n-au avut parte de pauză, fiind convocaţi la loturile naţionale, care au acţiuni în această perioadă. Miercuri, de la ora 16.30, antrenorul juveţilor, Eugen Neagoe, strigă adunarea, la cantonamentul „Ilie Balaci”, dar cel puţin


Vacanţa se încheie miercuri, 14 iunie, pentru jucătorii Universităţii Craiova. Sau cel puţin pentru cei care au avut vacanţă, fiindcă internaţionalii n-au avut parte de pauză, fiind convocaţi la loturile naţionale, care au acţiuni în această perioadă. Miercuri, de la ora 16.30, antrenorul juveţilor, Eugen Neagoe, strigă adunarea, la cantonamentul „Ilie Balaci”, dar cel puţin şapte jucători nu se vor prezena la reunire.  

Vladimir Screciu este convocat la naţionala mare, pentru dubla din preliminariile Euro 2024, cu Kosovo şi Elveţia, Alexandru Cîmpanu, Alexandru Işfan şi Jovan Markovic sunt la lotul naţional de tineret, care pregăteşte turneul final al Campionatului European, în timp ce Basilio Ndong şi Gjoko Zajkov sunt şi ei chemaţi la loturile Guineei Ecuatoriale, respectiv Macedoniei de Nord.

Internaţionalii vor avea parte de vacanţă după ce îşi vor face datoria la echipele naţionale. La reunirea de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos