728 x 90

CFR Cluj are antrenor! Când sosește în România, ce staff va avea

CFR Cluj are antrenor! Când sosește în România, ce staff va avea

Fosta campioană a rezolvat problema antrenorului, după plecarea lui Dan Petrescu. Tehnicianul ales de către finanțatorul Ioan Varga este Andrea Mandorlini. Antrenorul de 62 de ani a ajuns la un acord cu oficialii CFR-ului. „Ne-am înțeles. Miercuri sosește la Cluj. Va veni și va face o analiză asupra lotului. Vom stabili cine mai pleacă și


Fosta campioană a rezolvat problema antrenorului, după plecarea lui Dan Petrescu. Tehnicianul ales de către finanțatorul Ioan Varga este Andrea Mandorlini. Antrenorul de 62 de ani a ajuns la un acord cu oficialii CFR-ului. „Ne-am înțeles. Miercuri sosește la Cluj. Va veni și va face o analiză asupra lotului. Vom stabili cine mai pleacă și de ce jucători avem nevoie”, a confirmat finanțatorul CFR-ului, pentru ProSport.

Obiectiv: titlul și grupele Conference League

Andrea Mandorlini nu va ajunge singur la Cluj Napoca. Acesta a cerut să fie însoțit de propriul staff, la CFR Cluj. Din informațiile Prosport, Varga nu s-a opus, dar a negociat o sumă totală cu antrenorul italian, din care Mandorlini își va plăti colaboratorii. Se pare că acesta va avea alți 4 oameni în staff-ul tehnic, cu toții italieni. Mandorlini va veni cu un preparator fizic, un analist video și un antrenor secund.

Durata contractului pe care antrenorul de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos