728 x 90

Ce a pățit o familie de români în insula Thassos: „Un comportament cel puțin bizar. Nu vom mai calca pe aici!”

Ce a pățit o familie de români în insula Thassos: „Un comportament cel puțin bizar. Nu vom mai calca pe aici!”

O familie de români aflată în vacanță în insula Thassos spune că s-a trezit cu o amendă şi plăcuțele de înmatriculare ale mașinii ridicate, iar atunci când au cerut lămuriri, polițiștii greci au avut un comportament agresiv, potrivit StiriDiaspora. Thassos. FOTO Shutterstock O româncă, soțul ei și cei doi copii (două fetițe cu vârste de doi

O familie de români aflată în vacanță în insula Thassos spune că s-a trezit cu o amendă şi plăcuțele de înmatriculare ale mașinii ridicate, iar atunci când au cerut lămuriri, polițiștii greci au avut un comportament agresiv, potrivit StiriDiaspora.

Thassos. FOTO Shutterstock

O româncă, soțul ei și cei doi copii (două fetițe cu vârste de doi și cinci ani) au rămas dezamăgiți de insula Thassos, după o experiență începută cu parcarea, în piața din Prinos, a autoturismului cu care se deplasau. 

Româncă a povestit, pe reţelele de socializare, întâmplarea care a făcut-o să ia decizia de a nu mai planifica niciodată vreo vacanță în acea zonă a Greciei.

Fără să fie semn cu staționare/ oprire interzisă şi neîncurcând traficul, în condițiile în care mai erau şi alte mașini (cu numere de Grecia) parcate acolo, ne-am trezit cu amendă şi plăcuțele de înmatriculare luate. (…) Am rugat pe cineva să ne…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos