728 x 90

Biden, nevoit să amâne întâlnirea cu şeful NATO din cauza unor probleme dentare

Biden, nevoit să amâne întâlnirea cu şeful NATO din cauza unor probleme dentare

Evenimentele au fost amânate pentru marţi, după ce medicul personal al preşedintelui a vrut ca acesta să fie supus unei intervenţii la unul dintre dinţii inferiori. Kevin O’Connor a declarat că preşedintele a fost supus duminică la un prim tratament de canal, după ce a avut dureri la premolarul inferior drept. Deşi „a tolerat bine”


Evenimentele au fost amânate pentru marţi, după ce medicul personal al preşedintelui a vrut ca acesta să fie supus unei intervenţii la unul dintre dinţii inferiori. Kevin O’Connor a declarat că preşedintele a fost supus duminică la un prim tratament de canal, după ce a avut dureri la premolarul inferior drept. Deşi „a tolerat bine” procedura, fără complicaţii, a precizat O’Connor într-o declaraţie emisă de Casa Albă, luni a avut „un disconfort suplimentar”.

O echipă de specialişti de la Centrul medical militar naţional Walter Reed va finaliza tratamentul de canal al lui Joe Biden la Casa Albă. El nu va fi supus unui anestezic general, astfel că nu va fi invocat cel de-al 25-lea amendament, iar preşedintele va rămâne la conducere, a precizat Casa Albă.

Într-o declaraţie de săptămâna trecută, Casa Albă a declarat că Biden „aşteaptă cu nerăbdare” să îl…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos