728 x 90

Balaj îi dă peste nas lui Petrescu, după anunțul despre Mandorlini

Balaj îi dă peste nas lui Petrescu, după anunțul despre Mandorlini

Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a vorbit despre sosirea lui Andrea Mandorlini, antrenorul italian în vârstă de 62 de ani, în România. Cristi Balaj îi dă peste nas lui Dan Petrescu, după ce a fost anunțată sosirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui


Cristi Balaj, președintele echipei CFR Cluj, a vorbit despre sosirea lui Andrea Mandorlini, antrenorul italian în vârstă de 62 de ani, în România.

Cristi Balaj îi dă peste nas lui Dan Petrescu, după ce a fost anunțată sosirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Mandorlini și a ținut să evidențieze ce CV impresionant are italianul, după ce Dan Petrescu a declarat că nu va mai reuși niciun antrenor să repete performanțele sale la CFR Cluj.

Antrenorul italian ar urma să ajungă la Cluj miercuri seară, iar a doua zi este programată reunirea lotului lui CFR Cluj.

„Pe 15 iunie ne reunim, mai puţin cei nouă jucători de la naţionale. E cum am explicat cu antrenorul. După ce a reziliat Dan Petrescu, am apăsat acceleraţia, ne-am concentrat pe un singur antrenor, chiar dacă aveam variante de rezervă.

Am început să purtăm discuţiile cu Mandorlini, care în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos