728 x 90

Avertisment pentru Alex Băluță, după transferul la FCSB

Avertisment pentru Alex Băluță, după transferul la FCSB

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre transferul lui Alex Băluță, mijlocașul român în vârstă de 29 de ani, la FCSB. Avertisment pentru Alex Băluță, după transferul la FCSB Rămas liber de contract după despărțirea de Puskas Akademia, Alex Băluță este așteptat


Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre transferul lui Alex Băluță, mijlocașul român în vârstă de 29 de ani, la FCSB.

Avertisment pentru Alex Băluță, după transferul la FCSB

Rămas liber de contract după despărțirea de Puskas Akademia, Alex Băluță este așteptat la FCSB. Vestea că fotbalistul va semna cu gruparea lui Gigi Becali a încins spiritele la Craiova, iar suporterii olteni au început chiar să îl amenințe pe jucător.

Dorinel Munteanu a fost într-o situație asemănătoare. A făcut performanță cu Dinamo, apoi a semnat cu Steaua și apoi a revenit în „Ștefan cel Mare” și a fost contestat de către fani.

Dorinel Munteanu a vorbit despre această situație, dar a ținut să sublinieze alte aspecte în ceea ce îl privește pe Alex Băluță: dacă se va integra sau nu la FCSB, dacă va fi pe placul patronului Gigi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos