728 x 90

Andrea Mandorlini își anunță revenirea la CFR Cluj

Andrea Mandorlini își anunță revenirea la CFR Cluj

CFR merge din nou pe mâna unui antrenor italian. După ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Andrea Mandorlini, ProSport a reușit să-l contacteze pe antrenorul italian. Tehnicianul cu 122 de partide antrenate în Serie A a confirmat tratativele și acordul de principiu cu CFR și a vorbit despre lot, despre sezonul trecut


CFR merge din nou pe mâna unui antrenor italian. După ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Andrea Mandorlini, ProSport a reușit să-l contacteze pe antrenorul italian. Tehnicianul cu 122 de partide antrenate în Serie A a confirmat tratativele și acordul de principiu cu CFR și a vorbit despre lot, despre sezonul trecut al echipei din Gruia și despre ce planuri are cu formația pe care a antrenat-o și în urmă cu 10 ani și cu care a cucerit tripla în România.

Andrea Mandorlini își anunță revenirea la CFR!

Fostul jucător de la Inter a antrenat ultima dată Mantova și spune că vrea să facă o echipă puternică la CFR, pentru că există o „fundație” bună.

– Domnule Mandorlini, este adevărat că aveți un acord cu CFR?
– Mâine seară voi fi la Cluj. O să avem o discuție și dacă totul este OK…(râde). Mai sunt câteva detalii despre contract de pus la punct. Merg la Cluj ca să le lămurim.

– Așadar, veți…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos