728 x 90

Amintirile lui Victor Becali cu uriașul Silvio Berlusconi

Amintirile lui Victor Becali cu uriașul Silvio Berlusconi

Victor Becali crede că Monza ar fi putut să devină chiar campioana Italiei, în cazul în care Silvio Berlusconi nu și-ar fi pierdut viața, la vârsta de 86 de ani. Impresarul regretă dispariția lui Silvio Berlusconi și crede că fostul prim-ministru al Italiei a fost cu adevărat un personaj, din toate punctele de vedere. Victor

Victor Becali crede că Monza ar fi putut să devină chiar campioana Italiei, în cazul în care Silvio Berlusconi nu și-ar fi pierdut viața, la vârsta de 86 de ani.

Impresarul regretă dispariția lui Silvio Berlusconi și crede că fostul prim-ministru al Italiei a fost cu adevărat un personaj, din toate punctele de vedere.

Victor Becali, regrete mari după dispariția lui Silvio Berlusconi: „Lumea își va aminti de el și peste 200 de ani!”

Victor Becali a mărturisit pentru ProSport că Silvio Berlusconi avea o slăbiciune pentru fotbaliștii de la AC Milan, club pentru care au jucat și foștii mari internaționali români Cosmin Contra și Florin Răducioiu.

Cu Berlusconi la conducere, AC Milan a câștigat Liga Campionilor și a reușit să aducă nume uriașe, precum Ronaldo, Kaka, Inzaghi, Rui Costa sau Ronaldinho.

„Dumnezeu să-l odihnească! A fost un personaj mare, un personaj politic, un personaj în lumea fotbalului. El a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos