728 x 90

Silvio Berlusconi a avut mereu o fascinație pentru români

Silvio Berlusconi a avut mereu o fascinație pentru români

De-a lungul timpului, Silvio Berlusconi și-a arătat mereu aprecierea pentru fotbaliștii români. Drept dovadă, fostul patron al lui AC Milan a transferat doi tricolori pe San Siro. Silvio Berlusconi l-a apreciat foarte mult pe Cosmin Contra: „Un jucător foarte bun, serios și profesionist” Astăzi, 12 iunie, Silvio Berlusconi s-a stins din viață la vârsta de


De-a lungul timpului, Silvio Berlusconi și-a arătat mereu aprecierea pentru fotbaliștii români. Drept dovadă, fostul patron al lui AC Milan a transferat doi tricolori pe San Siro.

Silvio Berlusconi l-a apreciat foarte mult pe Cosmin Contra: „Un jucător foarte bun, serios și profesionist

Astăzi, 12 iunie, Silvio Berlusconi s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Miliardarul a patronat-o pe AC Milan din 1986 până în anul 2017 și a obținut o mulțime de trofee cu formația milaneză. De-a lungul șefiei sale la clubul de pe San Siro, conducătorul a avut ocazia să lucreze cu doi fotbaliști Români.

În sezonul 1993/1994, „Diavolii roșii” plăteau 2,7 milioane de euro pentru a-l transfera pe Florin Răducioiu de la Brescia. După ce a stat doar un an și jumătate la Milano, Espanyol achita 2,4 milioane de euro și reușea să obțină semnătura atacantului român.

În anul 2001, Deportivo Alaves primea 7 milioane de euro de la AC Milan în schimbul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos