728 x 90

Rotaru, după anunțul lui Becali despre transferul lui Băluță la FCSB

Rotaru, după anunțul lui Becali despre transferul lui Băluță la FCSB

Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, a fost deranjat după anunțul făcut de către rivalul de la FCSB, Gigi Becali, privind transferul lui Alex Băluță, mijlocașul român în vârstă de 29 de ani, despărțit recent de Puskas Akademia. Mihai Rotaru a răbufnit după anunțul lui Gigi Becali despre transferul lui Alex Băluță la FCSB Gigi


Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, a fost deranjat după anunțul făcut de către rivalul de la FCSB, Gigi Becali, privind transferul lui Alex Băluță, mijlocașul român în vârstă de 29 de ani, despărțit recent de Puskas Akademia.

Mihai Rotaru a răbufnit după anunțul lui Gigi Becali despre transferul lui Alex Băluță la FCSB

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru ProSport că l-a ofertat pe Alex Băluță, jucător dorit și de către Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Patronul roș-albaștrilor a ținut să menționeze însă faptul că el a fost primul care a înaintat o ofertă pentru jucător, în timp ce Mihai Rotaru nu i-a făcut o propunere oficială.

Aflând de declarația lui Gigi Becali, Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de faptul că patronul lui FCSB l-a ofertat pe Alex Băluță, deși cei doi aveau un pact declarat să nu își „fure” jucătorii.

„Eu nu vorbesc despre persoanele care nu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos