728 x 90

Robert Glință va dubla vocea unui personaj din filmul Elementar

Robert Glință va dubla vocea unui personaj din filmul Elementar

Robert Andrei Glință  își va împrumută vocea și energia indestructibilă lui Alan în Elementar, noua pelicula de la Disney și Pixar, film care va rula în cinematografe din 16 iunie 2023. Elementar este un nou film original marca Disney și Pixar în care acțiunea are loc în Orașul Element unde locuitorii de foc, apă, pământ


Robert Andrei Glință  își va împrumută vocea și energia indestructibilă lui Alan în Elementar, noua pelicula de la Disney și Pixar, film care va rula în cinematografe din 16 iunie 2023.

Elementar este un nou film original marca Disney și Pixar în care acțiunea are loc în Orașul Element unde locuitorii de foc, apă, pământ și aer trăiesc împreună. Povestea o prezintă pe Flamă, o tânără înflăcărată, dură și iute la mânie care se împrietenește cu Șuvoi, un tip sentimental și docil lucru care începe să îi pună la îndoială convingerile desprea lumea în care trăiesc.

Robert Glință va dubla vocea și energia indestructibilă lui Alan din Elementar, noul film Disney și Pixar

Filmul este regizat de Peter Sohn (Bunul Dinozaur, scrtmetrajul Parțial Noros) și produs de Denise Ream (Bunul Dinozaur, Mașini 2).

Robert Glință, campionul de renume național și internațional la înot dublează în limba română…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos