728 x 90

Putin a reacţionat la aflarea veştii morţii lui Silvio Berlusconi: „Un prieten adevărat”

Putin a reacţionat la aflarea veştii morţii lui Silvio Berlusconi: „Un prieten adevărat”

Într-un mesaj de condoleanţe adresat preşedintelui italian Sergio Mattarella, publicat pe site-ul Kremlinului, Putin a scris: „Silvio Berlusconi va fi amintit în Rusia ca un susţinător consecvent şi de principiu al consolidării relaţiilor de prietenie între ţările noastre. El a avut o contribuţie personală cu adevărat nepreţuită la dezvoltarea unor parteneriate ruso-italiene reciproc avantajoase„. Putin


Într-un mesaj de condoleanţe adresat preşedintelui italian Sergio Mattarella, publicat pe site-ul Kremlinului, Putin a scris: „Silvio Berlusconi va fi amintit în Rusia ca un susţinător consecvent şi de principiu al consolidării relaţiilor de prietenie între ţările noastre. El a avut o contribuţie personală cu adevărat nepreţuită la dezvoltarea unor parteneriate ruso-italiene reciproc avantajoase„.

Putin a continuat: „Pentru mine, Silvio a fost o persoană dragă, un prieten adevărat. Întotdeauna i-am admirat sincer înţelepciunea, capacitatea sa de a lua decizii echilibrate şi prevăzătoare chiar şi în cele mai dificile situaţii. În timpul fiecăreia dintre întâlnirile noastre, am fost literalmente încărcat de incredibila sa vitalitate, optimism şi simţul umorului. Moartea sa este o pierdere ireparabilă şi o mare tristeţe„.

Berlusconi şi Putin au fost aliaţi pe scena politică…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos