728 x 90

PSG a luat decizia. Transferul galactic după plecarea lui Leo Messi

PSG a luat decizia. Transferul galactic după plecarea lui Leo Messi

PSG i-a găsit rapid înlocuitor lui Lionel Messi, după ce starul argentinian în vârstă de 35 de ani și-a reziliat contractul și a semnat cu Inter Miami. PSG a luat decizia. El e transferul galactic după plecarea lui Leo Messi Bernardo Silva, mijlocașul argentinian în vârstă de 28 de ani de la Manchester City, ar


PSG i-a găsit rapid înlocuitor lui Lionel Messi, după ce starul argentinian în vârstă de 35 de ani și-a reziliat contractul și a semnat cu Inter Miami.

PSG a luat decizia. El e transferul galactic după plecarea lui Leo Messi

Bernardo Silva, mijlocașul argentinian în vârstă de 28 de ani de la Manchester City, ar fi alesul celor de la PSG, potrivit publicației spaniole AS.

„PSG a început deja negocierile pentru a-l semna pe Bernardo Silva, ceea ce este principalul obiectiv al clubului pentru a umple golul lăsat de către Leo Messi în atac. Timp de mai bine de un an, echipa pariziană, în special Luis Campos, l-a monitorizat pe portughez considerându-l jucătorul ideal pentru a oferit o calitate importantă echipei”, notează sursa citată.

În ceea ce privește posibilitatea ca Bernardo Silva să ajungă la PSG, această mutare ține de pretențiile clubului-mamă, Manchester City. Cum portughezul mai are contract până în vara…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos