728 x 90

Problemele de comportament îl distrug pe Tavi Popescu? Meme Stoica recunoaște că fotbalistul l-a șocat: „Am rămas blocat!”

Problemele de comportament îl distrug pe Tavi Popescu? Meme Stoica recunoaște că fotbalistul l-a șocat: „Am rămas blocat!”

Meme Stoica recunoaște că Tavi Popescu l-a șocat cu ultima decizie pe care a luat-o și a lăsat de înțeles că se teme de un lucru: problemele de comportament l-ar putea distruge pe tânărul fotbalist de atac. Octavian Popescu a încheiat sezonul 2022 – 2023 cu 4 goluri și 7 pase decisive, cifre inferioare celor


Meme Stoica recunoaște că Tavi Popescu l-a șocat cu ultima decizie pe care a luat-o și a lăsat de înțeles că se teme de un lucru: problemele de comportament l-ar putea distruge pe tânărul fotbalist de atac. Octavian Popescu a încheiat sezonul 2022 – 2023 cu 4 goluri și 7 pase decisive, cifre inferioare celor din stagiunea 2021 – 2022.

Problemele de comportament îl distrug pe Tavi Popescu? Meme Stoica recunoaște că fotbalistul l-a șocat

Mihai Stoica și-a ales favoritul din finala Ligii Campionilor, Manchester City – Inter 1-0, și anume pe Rodri. Mijlocașul spaniol în vârstă de 26 de ani din trupa antrenată de Pep Guardiola a primit titlul de omul meciului în marea finală și, de asemenea, a fost desemnat cel mai bun jucător al Ligii Campionilor în sezonul 2022 – 2023.

După ce i-a enumarat calitățile tehnice lui Rodri, Mihai Stoica a plusat asupra unui aspect. Educația sau mai precis modestia spaniolului. Managerul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos