728 x 90

Povestea transferurilor lui Gică Hagi și Marius Lăcătuș la AC Milan!

Povestea transferurilor lui Gică Hagi și Marius Lăcătuș la AC Milan!

Cunoscutul impresar Giovanni Becali a povestit cum au decurs negocierile cu Silvio Berlusconi pentru transferul lui Gheorghe Hagi. Povestea transferurilor lui Gică Hagi și Marius Lăcătuș la AC Milan! Steaua a cerut 10 milioane de dolari, iar Silvio Berlusconi și oamenii săi au negociat cu Giovanni Becali În cursul zilei de luni, 12 iunie, presa


Cunoscutul impresar Giovanni Becali a povestit cum au decurs negocierile cu Silvio Berlusconi pentru transferul lui Gheorghe Hagi.

Povestea transferurilor lui Gică Hagi și Marius Lăcătuș la AC Milan! Steaua a cerut 10 milioane de dolari, iar Silvio Berlusconi și oamenii săi au negociat cu Giovanni Becali

În cursul zilei de luni, 12 iunie, presa din Italia a anunțat că Silvio Berlusconi a decedat la vârsta de 86 de ani. Silvio Berlusconi a fost patron la AC Milan și unul dintre cei mai de succes conducători din Italia. De asemenea, acesta a fost premierul Italiei în trei perioade: 1994–1995, 2001–2006 și 2008–2011.

Giovanni Becali a povestit cum ar fi putut să ajungă Gheorghe Hagi la AC Milan în vara anului 1989. Impresarul a recunoscut discuțiile cu șefii italieni care i-au promis sume mari de bani drept comisioane pentru posibilul transfer al lui Gheorghe Hagi.

„După finala de la Barcelona, când am văzut că barosanilor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos