728 x 90

Novak Djokovic și restul lumii, câștigurile din tenis ale campionului

Novak Djokovic și restul lumii, câștigurile din tenis ale campionului

Novak Djokovic a câştigat al 23-lea titlu de Grand Slam, din cariera sa, un adevărat record, pe care cred că specialiștii cred că sârbul îl va îmbunătăți, în condițiile în care, din punct de vedere fizic, se menține la un nivel ridicat. Novak Djokovic și restul lumii! Câștigurile din tenis ale campionului sârb au atins


Novak Djokovic a câştigat al 23-lea titlu de Grand Slam, din cariera sa, un adevărat record, pe care cred că specialiștii cred că sârbul îl va îmbunătăți, în condițiile în care, din punct de vedere fizic, se menține la un nivel ridicat.

Novak Djokovic și restul lumii! Câștigurile din tenis ale campionului sârb au atins un nivel inimaginabil

Djokovic l-a învins în finala de la Roland Garros pe norvegianul Casper Ruud, locul 4 ATP, în trei ore şi 13 minute, scor 7-6 (1), 6-3, 7-5 și a pus mâna pe titlul cu numărul 94 din cariera lui profesionistă.

Succesul de pe teren vine la pachet și cu niște câștiguri pe măsură. Grației rezultatelor sale, Djokovic a ajuns la aproape 170 de milioane (169.762.762) de dolari câștigați din tenis, fiind lider incontestabil la acest capitol.

Pe locul doi, în clasamentul all-time, este Rafael Nadal, la mare distanță, cu 134,6 milioane de dolari acumulați din tenis, iar pe trei stă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos