728 x 90

Mircea Rednic îl dă afară și pe Claudiu Keșeru de la UTA

Mircea Rednic îl dă afară și pe Claudiu Keșeru de la UTA

Mircea Rednic a început revoluția la UTA Arad, iar „Puriu” a renunțat deja la peste zece jucători din lotul cu care s-a salvat de la retrogradare după „dubla” de la baraj contra celor de la Gloria Buzău, scor 0-0, respectiv 5-1. Mircea Rednic a anunțat conducerea că nu îl mai vrea la UTA nici pe


Mircea Rednic a început revoluția la UTA Arad, iar „Puriu” a renunțat deja la peste zece jucători din lotul cu care s-a salvat de la retrogradare după „dubla” de la baraj contra celor de la Gloria Buzău, scor 0-0, respectiv 5-1.

Mircea Rednic a anunțat conducerea că nu îl mai vrea la UTA nici pe Keșeru

Rednic a salvat UTA de la retrogradare și a pornit o revoluție în cadrul lotului. ProSport a informat în exclusivitate jucătorii la care Rednic a renunțat deja.

După Paul Anton, fostul mare internațional a decis să renunțe și la un alt nume important din echipă. ProSport a aflat că Mircea Rednic a anunțat conducerea să înceapă tratativele pentru rezilierea contractului cu Claudiu Keșeru, cel care mai are angajament cu UTA până până la data de 30 iunie 2024.

Claudiu Keșeru, 36 de ani, este la ora actuală unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din cadrul lotului, jucător care a strâns până în acest…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos