728 x 90

Mircea Lucescu, dorit de un club uriaș din Turcia

Mircea Lucescu, dorit de un club uriaș din Turcia

Mircea Lucescu (77 de ani) este la un pas de revenirea în Super Lig, unde este dorit de Fenerbahce Istanbul, potrivit presei din Turcia. Mircea Lucescu, la un pas să schimbe echipa! Se întâlnește cu președintele lui Fenerbahce pentru a discuta revenirea în Turcia Fenerbahce, din Turcia, este interesată de serviciile antrenorului român Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu (77 de ani) este la un pas de revenirea în Super Lig, unde este dorit de Fenerbahce Istanbul, potrivit presei din Turcia.

Mircea Lucescu, la un pas să schimbe echipa! Se întâlnește cu președintele lui Fenerbahce pentru a discuta revenirea în Turcia

Fenerbahce, din Turcia, este interesată de serviciile antrenorului român Mircea Lucescu. Tehnicianul român i-a impresionat pe conducătorii formației din Istanbul, care îl doresc la cârma echipei în ciuda faptului că angajamentul acestuia cu Dinamo Kiev este scadent abia în vara lui 2024. Oficialii lui Fenerbahce sunt impresionați de modul în care s-a descurcat românul la formația din capitala Ucrainei, date fiind condițiile extrem de grele după declanșarea războiului de către Rusia.

Anunțul a fost făcut de turkiyegazetesi.com.tr, publicație care menționează că „Il Luce” a fost deja chemat la negocieri.

Întâlnirea dintre Mircea Lucescu și președintele lui…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos