728 x 90

Marius Șumudică, analiză caracteristică a naționalei României

Marius Șumudică, analiză caracteristică a naționalei României

Marius Șumudică se declară dezamăgit de felul în care a arătat echipa națională a României în primele două meciuri din preliminariile CE 2024. Marius Șumudică, analiză caracteristică a naționalei României: „Un cozonac pe care când îl deschizi e crud și te ia stomacul” Echipa națională a României a intrat pe radarul lui Marius Șumudică, cu

Marius Șumudică se declară dezamăgit de felul în care a arătat echipa națională a României în primele două meciuri din preliminariile CE 2024.

Marius Șumudică, analiză caracteristică a naționalei României: „Un cozonac pe care când îl deschizi e crud și te ia stomacul”

Echipa națională a României a intrat pe radarul lui Marius Șumudică, cu numai câteva zile înaintea meciului cu Kosovo, din preliminariile CE 2024. Antrenorul s-a declarat nemulțumit de felul cum s-au prezentat „tricolorii”, despre care spune că nu formează cu adevărat o echipă.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut până acum, să fiu sincer. Dar nici nu mă așteptam la Kosovo să facă egal cu Andorra. Nu arătăm că o echipă. Din punctul meu de vedere, nu suntem un cozonac copt. Suntem pe la mijloc, pe acolo. Dacă îl deschizi, e crud și te ia stomacul. Așa văd eu, nu știu, poate mă înșel. Să dea Dumnezeu să mă înșel și în vară să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos