728 x 90

Lui Victor Angelescu nu i-a picat bine mutarea lui Dan Șucu

Lui Victor Angelescu nu i-a picat bine mutarea lui Dan Șucu

Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a reacționat după anunțul clubului privind noua structură a acționariatului. Lui Victor Angelescu nu i-a picat bine mutarea lui Dan Șucu de a ajunge la 70% din acțiunile Rapidului În cursul zilei de luni, 12 iunie, clubul Rapid a făcut un anunț cu privire la majorarea capitalului social și


Victor Angelescu, acționar la Rapid București, a reacționat după anunțul clubului privind noua structură a acționariatului.

Lui Victor Angelescu nu i-a picat bine mutarea lui Dan Șucu de a ajunge la 70% din acțiunile Rapidului

În cursul zilei de luni, 12 iunie, clubul Rapid a făcut un anunț cu privire la majorarea capitalului social și modificarea structurii acționariatului. Concret, Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu va rămâne cu doar 30%.

După această veste, Victor Angelescu a avut o primă reacție și a ținut să sublinieze faptul că deși va deține mai puține acțiuni la Rapid acesta nu va fi „dat la o parte” de către ceilalți conducători.

„Aveam strategia făcută cu Dan, câți bani trebuie să investim în acest sezon, ce trebuie să facem pentru a putea realiza obiectivele pe care ni le-am propus.

Fiecare și-a calculat cât poate investi. Nu e o surpriză această mutare a domnului…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos