728 x 90

Leo Grozavu a renunțat la doi jucători de la Poli Iași

Leo Grozavu a renunțat la doi jucători de la Poli Iași

Continuă mișcările de trupe la Poli Iași. După despărțirile de Francisc Cristea, Tudor Telcean și Viorel Lică, anunțate chiar înaintea reunirii lotului, antrenorul Leo Grozavu a renunțat la alți doi jucători. Inclusiv la unul dintre căpitani. Poli s-a despărțit de căpitanul Florin Plămadă La sfârșitul primei săptămâni de pregătire, antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a


Continuă mișcările de trupe la Poli Iași. După despărțirile de Francisc Cristea, Tudor Telcean și Viorel Lică, anunțate chiar înaintea reunirii lotului, antrenorul Leo Grozavu a renunțat la alți doi jucători. Inclusiv la unul dintre căpitani.

Poli s-a despărțit de căpitanul Florin Plămadă

La sfârșitul primei săptămâni de pregătire, antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a decis să se despartă de alți doi jucători. Aceștia sunt fundașul stânga Enrichi Finica, 20 de ani și stoperul Florin Plămadă, 31 de ani, cel din urmă fiind unul dintre căpitanii echipei în sezonul trecut, alături de Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu.

Finica a fost împrumutat de la Rapid și se va întoarce în Giulești, în timp ce Plămadă a ajuns la final de contract după două sezoane petrecute la Poli, iar conducerea a decis să nu-i prelungească angajamentul.

Pe lângă cei cinci jucători anunțați mai sus, Poli s-a despărțit

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos