728 x 90

I-a trecut glonțul pe la ureche lui Pep Guardiola? „Dacă nu câștigau anul ăsta, nici nu îl mai câștigau!”

I-a trecut glonțul pe la ureche lui Pep Guardiola? „Dacă nu câștigau anul ăsta, nici nu îl mai câștigau!”

Antrenorul român Ionuț Chirilă este de părere că Pep Guardiola ar fi riscat să își încheie aventura la Manchester City fără să câștige un trofeu al Ligii Campionilor, dacă echipa de pe „Etihad Stadium” nu ar fi reușit acest lucru sâmbătă seară la Istanbul, după victoria cu 1-0 obținută în fața celor de la Inter


Antrenorul român Ionuț Chirilă este de părere că Pep Guardiola ar fi riscat să își încheie aventura la Manchester City fără să câștige un trofeu al Ligii Campionilor, dacă echipa de pe „Etihad Stadium” nu ar fi reușit acest lucru sâmbătă seară la Istanbul, după victoria cu 1-0 obținută în fața celor de la Inter Milano.

I-a trecut glonțul pe la ureche lui Pep Guardiola? „Dacă nu câștigau anul ăsta, nici nu îl mai câștigau! Se termină un ciclu”

Tehnicianul în vârstă de 57 de ani susține că la noua campioană a Europei urmează să se încheie un ciclu în scurt timp, astfel încât este posibil ca „cetățenii” să nu mai performeze chiar la același nivel în sezoanele următoare.

De asemenea, Ionuț Chirilă, care a recunoscut că a fost de partea celor de la Inter Milano la acestă partidă, este de părere că Manchester City s-a impus în finala disputată pe stadionul „Ataturk” după un joc ce…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos