728 x 90

Gabriel Manu nu mai continuă cu CS Tunari

Gabriel Manu nu mai continuă cu CS Tunari

Surprize – surprize la Tunari după promovare în premieră reușită în această vară în Liga 2. Echipa ilfoveană nu continuă în eșalonul secund cu antrenorul care a condus-o la îndeplinirea obiectivului. Aventura lui Gabriel Manu (41 de ani) la clubul din Tunari se încheie prematur, în mai puțin de jumătate de an, astfel că o


Surprize – surprize la Tunari după promovare în premieră reușită în această vară în Liga 2. Echipa ilfoveană nu continuă în eșalonul secund cu antrenorul care a condus-o la îndeplinirea obiectivului.

Aventura lui Gabriel Manu (41 de ani) la clubul din Tunari se încheie prematur, în mai puțin de jumătate de an, astfel că o nouă experiență a sa în eșalonul secund se amână.

  • Aceeași situație s-a întâmplat și în vara trecută între CSM Slatina și Ovidiu Burcă. Cele două părți se despărțeau după promovarea în Liga 2. Ulterior, antrenorul prelua Dinamo și reușea o promovare nesperată cu echipa bucureșteană.

CS Tunari și Gabriel Manu s-au despărțit după promovarea în Liga 2

CS Tunari și Gabriel Manu nu continuă împreună și în Liga 2, chiar dacă obiectivul acestora a fost îndeplinit: promovarea din Liga 3.

Antrenorul bucureștean, fiul fostului mare portar al Rapidului Ion Manu, a anunțat luni seară, la cinci zile…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos