728 x 90

Derapaj înfiorător al fanilor Universității Craiova după ce au aflat că Alex Băluță e la un pas să semneze cu FCSB!

Derapaj înfiorător al fanilor Universității Craiova după ce au aflat că Alex Băluță e la un pas să semneze cu FCSB!

Fanii Universității Craiova nu au primit deloc bine vestea conform căreia Alex Băluță, fostul jucător al echipei lor în perioada iulie 2014 – iulie 2018, în prezent liber de contract după despărțirea de maghiarii de la Academia Puskas, ar urma să semneze cu rivalii de la FCSB. Derapaj înfiorător al fanilor Universității Craiova după ce


Fanii Universității Craiova nu au primit deloc bine vestea conform căreia Alex Băluță, fostul jucător al echipei lor în perioada iulie 2014 – iulie 2018, în prezent liber de contract după despărțirea de maghiarii de la Academia Puskas, ar urma să semneze cu rivalii de la FCSB.

Derapaj înfiorător al fanilor Universității Craiova după ce au aflat că Alex Băluță e la un pas să semneze cu FCSB! Au trecut data de 12 iunie 2023 ca fiind data decesului fotbalistului

Ei consideră această mutare, despre care Gigi Becali a vorbit deschis, în exclusivitate pentru ProSport, drept o trădare, pe care au taxat-o, într-un mod exagerat în viziunea multora, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Suporterii din Peluza Nord Craiova au postat o fotografie ca de doliu cu Alex Băluță, iar în partea de jos a fotografiei a fost trecută perioada în care mijlocașul ofensiv de 29 de ani a existat practic pentru ei.

La data…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos