728 x 90

CFR Cluj are un antrenor nou! Patronul Nelu Varga a luat decizia

CFR Cluj are un antrenor nou! Patronul Nelu Varga a luat decizia

Nelu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a anunțat când va semna contractul cu noul antrenor, italianul Andrea Mandorlini (62 de ani). CFR Cluj are un antrenor nou! Patronul Nelu Varga a luat decizia finală După ce Dan Petrescu a decis să plece de la CFR Cluj și să semneze cu Jeonbuk Hyundai Motors, în Coreea


Nelu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a anunțat când va semna contractul cu noul antrenor, italianul Andrea Mandorlini (62 de ani).

CFR Cluj are un antrenor nou! Patronul Nelu Varga a luat decizia finală

După ce Dan Petrescu a decis să plece de la CFR Cluj și să semneze cu Jeonbuk Hyundai Motors, în Coreea de Sud, patronul Nelu Varga a început să caute înlocuitor.

Printre preferați s-a numărat italianul Andrea Mandorlini, iar patronul Nelu Varga a anunțat că acesta ar urma să semneze contractul în cursul zilei de miercuri, 14 iunie, urmând ca a doua zi să aibă loc reunirea lotului.

„Sper că nu mai apare nicio surpriză cu Mandorlini. Miercuri ne vom vedea și sunt șanse mari să semneze. Pe 15, avem reunirea lotului. Sunt foarte bucuros că l-am convins pe domnul Mandorlini și sunt sigur că va fi bine”, a spus Nelu Varga, potrivit Digi Sport.

Andrea Mandorlini a mai antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2009-2010….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos