728 x 90

Bulgarul Nikola Popov, la a doua victorie

Bulgarul Nikola Popov, la a doua victorie

Bulgarul Nikola Popov s-a impus și în a doua etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring, după ce l-a învins în finală pe Gabi Imre jr, care la doar 16 ani este considerat noua senzație a motorsportului românesc. Bulgarul Nikola Popov, la a doua victorie


Bulgarul Nikola Popov s-a impus și în a doua etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring, după ce l-a învins în finală pe Gabi Imre jr, care la doar 16 ani este considerat noua senzație a motorsportului românesc.

Bulgarul Nikola Popov, la a doua victorie în Campionatul Național de Drift! Juniorul Imre, în finală | FOTO

La doar 16 ani, Imre jr a fost cel mai bun în calificările din Mureș, așa cum o făcuse și cu o lună în urmă la etapa de pe Arena Națională. În primul battle, puștiul din Brașov l-a învins pe nimeni altul decât tatăl său, Gabi Imre senior.

În drumul său spre finală, Imre jr a mai trecut de Cătălin Trifan și Natalia Iocsak, în timp ce bulgarul Popov i-a învins pe Dragomir Roglinov, Claudiu Adam și Sorin Ene.

Podiumul etapei din Mureș a fost completat de Sorin Ene, care a câștigat finala mică împotriva Nataliei Iocsak. S-a reeditat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos