728 x 90

Bombă! Victor Angelescu a vândut acțiunile de la Rapid

Bombă! Victor Angelescu a vândut acțiunile de la Rapid

Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar și în următorii


Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar.

Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României.

Înțelegerea între acționari este că, în cazul în care nevoile Clubului sunt mai mari decât posibilitățile financiare ale unuia dintre noi, cel de-al doilea acționar va investi mai mult.
În acest fel, viteza cu care avansează Clubul va fi cea care primează.

În următorii trei ani, eu voi investi suplimentar față de partenerul meu, Victor Angelescu, iar banii suplimentari necesari pentru performanțele pe care noi toți le…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos