728 x 90

Astăzi asistăm la o victorie a celor care au susținut Educația

Astăzi asistăm la o victorie a celor care au susținut Educația

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat, luni, după suspendarea grevei profesorilor, că „astăzi asistăm la o victorie a celor care au susținut Educația”. Profesorii au decis, luni, să accepte cea mai recentă ofertă a guvernului și au decis să suspende greva, care a ținut închise școlile din România, timp de aproape patru săptămâni. (Mai multe


Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat, luni, după suspendarea grevei profesorilor, că „astăzi asistăm la o victorie a celor care au susținut Educația”.

Profesorii au decis, luni, să accepte cea mai recentă ofertă a guvernului și au decis să suspende greva, care a ținut închise școlile din România, timp de aproape patru săptămâni. (Mai multe detalii aici…)

„Asistăm la o victorie a celor care au susținut Educația. Azi, guvernul României a adoptat două ordonanțe de urgență, care oferă garanțiile cerute de reprezentanții cadrelor didactice, pentru a avea încredere că rolul lor va fi recunoscut, atât prin Legea salarizării unitare, cât și prin reformelor ce survin în contextul adoptării de către Parlament a noilor Legi ale Educației.

Avem toate elementele de care avem nevoie: avem susținerea societății, avem un pachet nou de legi, avem o finanțare fără precedent, care, pe lângă investițiile în infrastructură, pune…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos