728 x 90

12 fotbaliști suspendați de FRF pentru pariuri! Avem lista completă

12 fotbaliști suspendați de FRF pentru pariuri! Avem lista completă

ProSport scria la 22 mai, în premieră, despre cinci jucători de la aceeași echipă care sunt anchetați de Federația Română de Fotbal pentru că au jucat la pariuri. Astăzi revenim asupra subiectului, care este unul mai amplu. 12 fotbaliști suspendați de FRF pentru pariuri! Avem lista completă cu numele acestora ProSport a aflat că FRF


ProSport scria la 22 mai, în premieră, despre cinci jucători de la aceeași echipă care sunt anchetați de Federația Română de Fotbal pentru că au jucat la pariuri. Astăzi revenim asupra subiectului, care este unul mai amplu.

12 fotbaliști suspendați de FRF pentru pariuri! Avem lista completă cu numele acestora

ProSport a aflat că FRF a suspendat și a sancționat, până la urmă, nu mai puțin de 12 jucători de fotbal de la clubul Real Bradu, care s-a retras din Liga 3 la 31 mai 2023. Motivul este comun și este legat de faptul că au jucat la pariuri!

Cei 12 sportivi sunt: Ciucă Bogdan-Alexandru, Ciucă Ionuț Sebastian, Dima Marius Marian, Duminică Alexandru, Pirciu Aurel-Iulian, Zamfirescu Bogdan, Oprescu Ionuț, Mormolea Georgian, Negru Antonio-Cristian, Govlej Andrei Mădălin, Găleșeanu Mihai Ilie și Mihai Marian Ionuț.

FRF a decis să suspende în mod diferit jucătorii. Astfel, unii au primit o lună de suspendare cu o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos