728 x 90

Vom avea o nouă şedinţă de guvern în care vom aproba OUG şi conflictul de muncă se va încheia

Vom avea o nouă şedinţă de guvern în care vom aproba OUG şi conflictul de muncă se va încheia

„Am avut o nouă întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din Educaţie. A fost o şedinţă cu echipe lărgite. Am considerat ca e absolut corect şi transparent ca dialogul să poată fi adus la cunoştiinţa tuturor dascălilor pe măsurile agreate. În felul acesta, la nivelul coaliţiei, că am participat împreună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cu ministrul


„Am avut o nouă întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din Educaţie. A fost o şedinţă cu echipe lărgite. Am considerat ca e absolut corect şi transparent ca dialogul să poată fi adus la cunoştiinţa tuturor dascălilor pe măsurile agreate. În felul acesta, la nivelul coaliţiei, că am participat împreună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cu ministrul Educaţiei, al Muncii, cu Secretarul General al Guvernului. Am vrut ca finalul să fie concludent pentru noi toţi. Ne dorim să încheiem acest conflict de muncă. Este absolut o chestiune de responsabilitate faţă de sistemul de educaţie, faţă de copii şi faţă de părinţi”, spune Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern.

El precizează că duminică va fi pusă în transparenţă decizională o nouă ordonanţă de urgenţă care va conţine ultima ofertă prezentată sindicatelor din Educaţie.

„Subliniez încă o dată…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos