728 x 90

Valentin Mihăilă și Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

Valentin Mihăilă și Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

Valentin Mihăilă (23 de ani) și Dennis Man (24 de ani) ar putea pleca de la Parma în această vară, potrivit anunțului făcut de jurnaliștii de la ParmaLive. Răsturnare de situație la Parma! Valentin Mihăilă și Dennis Man, pe picior de plecare: „Nu sunt siguri că vor rămâne” Parma ar putea să renunțe în această

Valentin Mihăilă (23 de ani) și Dennis Man (24 de ani) ar putea pleca de la Parma în această vară, potrivit anunțului făcut de jurnaliștii de la ParmaLive.

Răsturnare de situație la Parma! Valentin Mihăilă și Dennis Man, pe picior de plecare: „Nu sunt siguri că vor rămâne”

Parma ar putea să renunțe în această vară la românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, potrivit anunțului făcut de jurnaliștii din Italia.

Cu toate că indiciile duceau spre continuarea colaborării dintre internaționalii noștri și clubul din Serie B, acum se pare că sunt șanse mari ca oficialii grupării să renunțe la ei.

Elevii lui Fabio Pecchia au fost la un pas de revenirea în prima divizie a campionatului din Italia, însă au pierdut semifinala barajului de promovare disputat împotriva lui Cagliari. După ce a pierdut în deplasare la limită, 2-3, Parma nu a reușit să obțină decât un rezultat de egalitate în fața propriilor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos