728 x 90

Transferul lui Garita la FCSB este din nou de actualitate

Transferul lui Garita la FCSB este din nou de actualitate

Transferul lui Arnold Garita la FCSB este din nou de actualitate! Mihai Stoica a anunțat că roș-albaștrii au reluat tratativele cu atacantul camerunez. Transferul lui Arnold Garita la FCSB este din nou de actualitate! Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că o nouă rundă de negocieri între părți a început în mod oficial, iar în


Transferul lui Arnold Garita la FCSB este din nou de actualitate! Mihai Stoica a anunțat că roș-albaștrii au reluat tratativele cu atacantul camerunez.

Transferul lui Arnold Garita la FCSB este din nou de actualitate!

Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că o nouă rundă de negocieri între părți a început în mod oficial, iar în următoarele zile se va afla și deznodământul.

În cazul în care răspunsul va fi din nou unul negativ iar FCSB nu se va putea apropia de pretențiile financiare ale lui Garita, Mihai Stoica e convins că o variantă de rezervă perfectă pentru Andrea Compagno există chiar în curtea clubului: David Miculescu, fotbalistul care a fost adus pe o sumă colosală de la UTA Arad și a dezamăgit crunt în primul sezon.

MM are de gând să se ocupe personal de situația tânărului atacant, pentru a se asigura că va depăși momentul dificil și se va impune.

Atacantul e Garita, s-au reluat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos