728 x 90

Transferul bombă al lui Damjan Djokovic la FCSB e gata!

Transferul bombă al lui Damjan Djokovic la FCSB e gata!

Damjan Djokovic (33 de ani) este la un pas de FCSB, a anunțat managerul general Mihai Stoica. Transferul bombă al lui Damjan Djokovic la FCSB e gata! A venit vestea cea mare pentru Gigi Becali: „E foarte aproape” Damjan Djokovic are toate șansele să semneze cu FCSB, potrivit anunțului făcut de managerul general Mihai Stoica.

Damjan Djokovic (33 de ani) este la un pas de FCSB, a anunțat managerul general Mihai Stoica.

Transferul bombă al lui Damjan Djokovic la FCSB e gata! A venit vestea cea mare pentru Gigi Becali: „E foarte aproape”

Damjan Djokovic are toate șansele să semneze cu FCSB, potrivit anunțului făcut de managerul general Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei României a vorbit despre perioada de mercato și a dat asigurări că până la finalul săptămânii viitoare lotul de jucători „va fi conturat în proporție de 90 la sută”.

Printre cei aflați pe lista de achiziții de la FCSB se numără și Damjan Djokovic, care a plecat dion România în 2021. Atunci, el a fost vândut de CFR Cluj în Turcia, la Rizespor, pentru suma de 400.000 de euro.

Mijlocașul a jucat în România. E foarte aproape și el, mâine dă răspunsul, este anunțul făcut de Mihai Stoica referitor la Damjan Djokovic, potrivit Orange Sport.

După plecarea de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos