728 x 90

Suma pe care o cere Ponferradina pentru Alexandru Pașcanu

Suma pe care o cere Ponferradina pentru Alexandru Pașcanu

Alexandru Pașcanu (24 de ani) este pe lista lui Getafe și Rayo Vallecano pentru un transfer, dar Ponferradina solicită o sumă de transfer mai mare decât cota de piață a jucătorului. Getafe și Rayo Vallecano, puse pe fugă! Suma uriașă pe care o cere Ponferradina pentru Alexandru Pașcanu ProSport a anunțat în exclusivitate că de

Alexandru Pașcanu (24 de ani) este pe lista lui Getafe și Rayo Vallecano pentru un transfer, dar Ponferradina solicită o sumă de transfer mai mare decât cota de piață a jucătorului.

Getafe și Rayo Vallecano, puse pe fugă! Suma uriașă pe care o cere Ponferradina pentru Alexandru Pașcanu

ProSport a anunțat în exclusivitate că de serviciile lui Alexandru Pașcanu se interesează Getafe și Rayo Vallecano, iar Ponferradina simte momentul bun și vrea să își rotunjească veniturile.

În condițiile în care cota sa de piață este, potrivit Transfermarkt, de un milion de euro, ibericii își doresc să obțină nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

„Licitația va începe de la un milion de euro. O sumă care poate să pară mare, dar pe care ProSport scrie că ambele echipe (n.r. Getafe și Rayo Vallecano) sunt dispuse să o scoată din conturi.

Cu toate acestea, Leonoticias a aflat că Ponferradina cere un milion și jumătate de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos