728 x 90

Rafael Nadal, prima reacție după ce Novak Djokovic a câștigat Roland Garros

Rafael Nadal, prima reacție după ce Novak Djokovic a câștigat Roland Garros

Rafael Nadal (Spania, 37 de ani), cel care nu a putut participa la Roland Garros din cauza unei accidentări la șold, a reacționat după ce Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) l-a întrecut la numărul de Grand Slam-uri, devenind cel mai titrat tenismen din istorie. După ce Novak Djokovic a devenit noul campion al turneului


Rafael Nadal (Spania, 37 de ani), cel care nu a putut participa la Roland Garros din cauza unei accidentări la șold, a reacționat după ce Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) l-a întrecut la numărul de Grand Slam-uri, devenind cel mai titrat tenismen din istorie.

După ce Novak Djokovic a devenit noul campion al turneului de la Roland Garros, acolo unde Rafael Nadal a triumfat de nu mai puțin de 14  ori, ibericul i-a transmis sârbului un mesaj plin de fair-play.

Rafael Nadal, prima reacție după ce Novak Djokovic a câștigat Roland Garros și l-a întrecut la numărul de Grand Slam-uri: „23 e un număr la care era imposibil să te gândești!”

Rafael Nadal nu și-a putut apăra titlul la Roland Garros, din cauza problemelor medicale, astfel că Novak Djokovic a profitat și a scris istorie pe zgura pariziană! Djokovic l-a învins în ultimul act pe norvegianul Casper Ruud (24 de ani), scor 7-6(1), 6-3, 7-5, adjudecându-și al 23-lea…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos