728 x 90

Preluarea băncii de către UBS va fi finalizată luni

Preluarea băncii de către UBS va fi finalizată luni

Directorul general al Credit Suisse Group, Ulrich Koerner, a anunțat că luni se va finaliza tranzacția prin care instituția va fi preluată de urgență de către UBS, cea mai mare instituție financiară din Elveția. La aproximativ trei luni de la debutul tensiunilor de pe piața bancară americană, care a avut apoi un al doilea vârf


Directorul general al Credit Suisse Group, Ulrich Koerner, a anunțat că luni se va finaliza tranzacția prin care instituția va fi preluată de urgență de către UBS, cea mai mare instituție financiară din Elveția.

La aproximativ trei luni de la debutul tensiunilor de pe piața bancară americană, care a avut apoi un al doilea vârf în Elveția, oficialii Credit Suisse Group anunță finalizarea tranzacției de preluare.

„În timp ce luni se încheie acest capitol din istoria noastră, este şi începutul unui viitor nou şi interesant. Finalizarea legală de luni este următorul pas important, deoarece lucrăm pentru a vă oferi răspunsurile de care aveţi nevoie cât mai repede posibil”, a spus Ulrich Koerner conform unei note interne citată Bloomberg News, relatează News.ro

Directorul general al UBS, Sergio Ermotti, a sugerat, vineri, că preluarea Credit Suisse se va încheia luni, cel mai devreme.

Tot  vineri, mai devreme, guvernul elveţian a convenit…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos