728 x 90

Pierde Erling Haaland „Balonul de Aur” din cauza jocului din finală

Pierde Erling Haaland „Balonul de Aur” din cauza jocului din finală

Manchester City s-a impus împotriva celor de la Inter, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să câștige primul Champions League din istoria clubului. Totuși, Erling Haaland nu a contribuit cu foarte multe, iar vârful norvegian ar putea să rateze „Balonul de Aur”. Erling Haaland, pus la zid după prestația din finala Ligii Campionilor: „Adio mediei


Manchester City s-a impus împotriva celor de la Inter, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să câștige primul Champions League din istoria clubului. Totuși, Erling Haaland nu a contribuit cu foarte multe, iar vârful norvegian ar putea să rateze „Balonul de Aur”.

Erling Haaland, pus la zid după prestația din finala Ligii Campionilor: „Adio mediei de un gol pe meci! Nu a participat la joc”

Manchester City a câștigat pentru prima dată Liga Campionilor și a triumfat contra celor de la Internazionale Milano, scor 1-0. Rodri, eroul cetățenilor, a înscris unicul gol al finalei, iar reușita sa a ajutat-o pe trupa lui Pep Guardiola să completeze o triplă istorica (Premier League, FA Cup, Champions League).

Erling Haaland a avut un sezon absolut senzațional, însă a clacat în finala de la Istanbul. Cei de la Gazzetta dello Sport l-au numit „cel mai slab de pe teren” și i-au acordat cel mai mic punctaj: nota 5. În urma prestației sale modeste, atacantul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos