728 x 90

Petrolul Ploiești s-a despărțit oficial de 5 fotbaliști! Unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul viitor

Petrolul Ploiești s-a despărțit oficial de 5 fotbaliști! Unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul viitor

Duminică, 11 iunie 2023, Petrolul Ploiești a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că s-a despărțit de 5 fotbaliști. Unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul viitor. A început curâțenia de vară la Petrolul Ploiești! „Lupii galbeni” s-au despărțit oficial de 5 fotbaliști, iar unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul


Duminică, 11 iunie 2023, Petrolul Ploiești a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că s-a despărțit de 5 fotbaliști. Unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul viitor.

A început curâțenia de vară la Petrolul Ploiești! „Lupii galbeni” s-au despărțit oficial de 5 fotbaliști, iar unul dintre ei va evolua pentru Dinamo în sezonul viitor

Sezonul 2022 – 2023 s-a încheiat, iar odată cu venirea verii echipele din Superliga au început să facă ordine la nivelul loturilor. Sâmbătă, 10 iunie, Rednic a dat afară 10 fotbaliști de la UTA Arad, iar duminică a venit rândul celor de la Petrolul Ploiești să anunțe mai multe plecări.

Prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare, „lupii galbeni” au transmis că s-au despărțit de cinci dintre jucătorii care au ajutat echipa în stagiunea recent încheiată.

„Cinci dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos