728 x 90

Pep Guardiola, deasupra tuturor! Ce bornă istorică a bifat

Pep Guardiola, deasupra tuturor! Ce bornă istorică a bifat

Pep Guardiola a cucerit pentru a treia oară ca antrenor Liga Campionilor, după ce Manchester City a învins Inter Milano cu scorul de 1-0 pe stadionul „Ataturk” din Istanbul, grație golului superb marcat de Rodri în minutul 68. Pep Guardiola, deasupra tuturor! Ce bornă istorică a bifat catalanul după ce a cucerit Liga Campionilor cu


Pep Guardiola a cucerit pentru a treia oară ca antrenor Liga Campionilor, după ce Manchester City a învins Inter Milano cu scorul de 1-0 pe stadionul „Ataturk” din Istanbul, grație golului superb marcat de Rodri în minutul 68.

Pep Guardiola, deasupra tuturor! Ce bornă istorică a bifat catalanul după ce a cucerit Liga Campionilor cu Manchester City

Pe lângă faptul că este primul astfel de trofeu din palmaresul clubului de pe „Etihad Stadium”, acesta a completat prima „triplă” Premier League – FA Cup – UCL din istoria lui. Manchester City a devenit astfel doar al doilea club englez care reușește această performanță și primul care face acest lucru în acest secol, după ce Manchester United a realizat asta în 1999, sub comanda legendarului Sir Alex Ferguson.

De asemenea, este a doua „triplă” reușită de Pep Guardiola în cariera sa de antrenor, după cea din 2009, când se afla pe banca celor de la FC Barcelona….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos