728 x 90

Patrick Mouratoglou i-a enervat la culme pe fanii lui Novak Djokovic

Patrick Mouratoglou i-a enervat la culme pe fanii lui Novak Djokovic

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, i-a scos din sărite pe fanii lui Novak Djokovic, în ziua finalei pe care sârbul o dispută la Roland Garros contra norvegianului Casper Ruud. Patrick Mouratoglou a stârnit noi controverse, după ce a afirmat că Novak Djokovic va egala statutul Serenei Williams de cel mai bun tenismen din


Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, i-a scos din sărite pe fanii lui Novak Djokovic, în ziua finalei pe care sârbul o dispută la Roland Garros contra norvegianului Casper Ruud.

Patrick Mouratoglou a stârnit noi controverse, după ce a afirmat că Novak Djokovic va egala statutul Serenei Williams de cel mai bun tenismen din toate timpurile dacă se impune la Roland Garros 2023.

Patrick Mouratoglou i-a enervat la culme pe fanii lui Novak Djokovic! Ce comparație a putut face antrenorul Simonei Halep între campionul sârb și Serena Williams

Novak Djokovic luptă duminică pentru câștigarea celui de-al 23 titlu de Grand Slam al carierei, ceea ce ar fi un nou record absolut în istoria tenisului masculin! Dar Patrick Mouratoglou a ținut să le reamintească fanilor sportului alb că Serena Williams, fosta sa elevă, a ajuns prima la borna 23 în circuitul WTA.

Novak o poate egala azi pe Serena – cea mai bună jucătoare…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos