728 x 90

nu se va juca fotbal

nu se va juca fotbal

Rapid va sărbători centenarul pe stadionul din Giulești, pe 25 iunie, dar spectatorii nu vor vedea vreun meci de fotbal pe gazon. Echipa alb-vișinie împlinește 100 de ani de la înființare în această vară, astfel că se pregătește un show de zile mari lângă Podul Grant. Evenimentul va avea loc pe 25 iunie și stadionul


Rapid va sărbători centenarul pe stadionul din Giulești, pe 25 iunie, dar spectatorii nu vor vedea vreun meci de fotbal pe gazon.

Echipa alb-vișinie împlinește 100 de ani de la înființare în această vară, astfel că se pregătește un show de zile mari lângă Podul Grant. Evenimentul va avea loc pe 25 iunie și stadionul din Giulești este de așteptat să fie plin, în ciuda faptului că suporterii nu vor vedea niciun meci. UEFA nu și-a dat acceptul ca la această sărbătoare să se joace fotbal, deoarece pe același gazon, două zile mai târziu, va avea loc meciul dintre Spania și Ucraina, din cadrul Campionatului European Under 21. Ulterior, pe 1 iunie, tot aici urmează să se dispute și una dintre partidele contând pentru sferturile de finală ale turneului final.

Cu toate acestea, organizatorii au pregătit alte surprize și se așteaptă ca arena să fie neîncăpătoare pe 25 iunie, la ora 18:00.

Rapid își sărbătorește…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos